Maak kennis met 'Jos Glas Vleeshouwerij'
Jos Glas is de 3e generatie van het familie bedrijf. Door het tijdig inspelen op de steeds veranderende marktomstandigheden heeft Jos Glas zijn positie op de Nederlandse vleesmarkt sterk vergroot. Jos Glas werkt samen met zijn vrouw Marianne en zoon Jeroen vanuit een modern geoutilleerd bedrijfspand in Leeuwarden.
Persoonlijke benadering staat bij Jos Glas Vleeshouwerij centraal. Alle producten worden altijd volledig geportioneerd en verpakt op basis van uw wensen. Het vlees dat u bestelt, wordt vers door onze meester slagers gesneden. Uw bestelling word altijd binnen 24 uur geleverd. Jos Glas Vleeshouwerij is 7 dagen per week bereikbaar.
Jos Glas Vleeshouwerij koppelt traditioneel vakmanschap aan moderne technologie. Veel handelingen blijven wij altijd onder het kritisch oog van de meesterslager uitvoeren, zoals uitsnijden, ontvliezen en portioneren. Waar mogelijk én verantwoord gebruiken wij moderne machinale technieken om de verschillende producten te bewerken.
Genieten van eerlijk vlees, ambachtelijk gesneden Jos Glas