Faciliteiten

Automatisering
Het hele proces is volledig geautomatiseerd, zodat we iedere stap in de productie kunnen volgen en zo de kwaliteit kunnen waarborgen. Al onze leveranciers zijn EEG gecertificeerd en werken volgens de HACCP normen.

De ver doorgevoerde automatisering maakt een vlotte en accurate afhandeling mogelijk. Elke bestelling wordt per computer doorgegeven aan de betreffende afdeling, waar onze meester slagers uw bestelling met zorg klaarmaken.

Klimaatbeheersing
Door de voortdurende innovatie van koel- en verwerkings- technieken hebben onze afnemers het hele jaar door de keuze uit een vers en uitgebreid assortiment.

Gedurende het gehele productieproces worden de strenge HACCP normen gehanteerd. Ieder stuk vlees wordt bij ons geregistreerd. Het vlees wordt tijdens opslag en verwerking op een constante temperatuur gehouden. Ieder produkt komt nadat het de verwerkingstafel of machine verlaat niet meer met  de buitenlucht of met “vreemde handen” in aanraking.

Vanuit de gedachte dat alleen het allerbeste voor u genoeg is, passen wij zeer geavanceerde temperatuur beheersing en verpakking systemen toe die voldoen aan uiterst strenge eisen met betrekking tot hygiëne 

Wagenpark
Ons wagenpark bestaat uit koel wagens die het vlees op een constante temperatuur houden. Onze chauffeurs zetten het vlees direct bij u in de koel-, vries- kast, waardoor de kwaliteit van het vlees gewaardborgd blijft. Het wagenpark wordt wekelijks gereinigd. 

Bereidingen
Bakken, braden, koken, snijden, verpakken van vleeswaren, het maken van schnitzels, hamburgers, worsten en andere vleesspecialiteiten vindt met de grootste zorg en de allermodernste apparatuur plaats.

Portioneren
Ons vlees word zorgvuldig ambachtelijk gesneden door onze meester slagers. Alleen waar mogelijk wordt het vlees gesneden door onze laser aangestuurde portioneer machine die op ieder gewenste dikte of gewicht portioneerd.

Bestellen
Bestellen kan bij ons via de tefefoon, fax, email, online en via uw persoonlijke bestel applicatie. Levering binnen 24 uur & 7 dagen per week bereikbaar.

 

Wij portioneren, verpakken en bewerken het product zoals de klant wenst. Jeroen Glas