Patisserie Holtkamp

Met Patisserie Holtkamp, serveert u authentieke smaak

Nu bij Jos Glas Vleeshouwerij op voorraad de beste bitterballen en croquetten gemaakt in Amsterdam wordt onder andere geserveerd in café Luxembourg, het Rijksmuseum, de Beurs van Berlage en in vele andere restaurants en hotels waar de restaurateur een eerlijk en heerlijk product aan zijn gasten aanbieden wil.
Croquetten en bitterballen worden bij Holtkamp sinds 1969 gemaakt, met aandacht en liefde voor smaak wordt dagelijks verse ragout gekookt, onder andere van vers rose kalfs, vers rundvlees of Noordzee garnalen, groenten, kruiden, specerijen, bloem en slagroom worden de verfijnde producten bereidt. De bitterballen en croquetten hebben een flinterdun krokant bros korstje van broodkruim. Het interieur bestaat uit romige salpicon, is rijk gevuld met garnituur en heeft een goede balans tussen de overige ingrediënten. 
Holtkamp bereid de producten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen,  E-nummers, bindmiddelen en stabilisatoren. 
De producten verdienen een plek op de menu kaart of worden geserveerd als borrel garnituur. We zijn er trots op dat in de huidige tijd een gerecht als croquetten met ambachtelijk brood weer gewaardeerd wordt door vele gasten bij diverse restaurants.

 

Terug naar overzicht